Antić: "Zvezda mi je u srcu, nije bilo lako"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
22:13
Izvor: Sportske.net

Najbolji pojedinac u pobedi Fenerbahčea nad Crvenom zvezdom Telekom Pero Antić priznao je da nije bilo lako igrati protiv kluba koji nosi u srcu ali je i pored svega zadovoljan pobedom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Crvenu zvezdu Telekom u okviru 4. kol grupne faze Evrolige, a najbolji pojedinac u redovima turske ekipe bio je bivši centar crveno-belih Pero Antić.

Makedonski internacionalac postigao je 14 poena i upisao 7 skokova a nakon meča je čestitao Zvezdi i priznao da nije bilo lako igrati protiv bivšeg kluba.

"Čestitam Zvezdi na fer i korektnoj igri i saigračima na prikazanom. Svi znate kako je teško igrati protiv tima koji voliš ali mi smo profesionalci i drago mi je što smo danas dobili ovaj meč" kazao je Antić.

Šampion Srbije priredio je svom bivšem igraču prigodan doček, a Pero Antić je priznao da mu je to samo otežalo posao.

"Otežalo mi je posao malo. Svako leto dolazim da gledam Zvezdu, ona mi je u srcu, pratim je od detinjstva. Ali profesionalizam je takav, teško je igrati u punoj 'Areni' ali mi je zbog toga drago što smo dobili" zaključio je Antić.

Uprkos tome što je odavno dokazao svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi Pero Antić je u nekoliko navrata zaradio i zvužduke sa tribina pošto navijači domaće ekipe očito nisu mogli da podnesu činjenicu da sjajnom igrom Makedonac vodi svoj tim do pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke