Apel Nebojše Čovića: ''Ne nasedajte na provokacije, ne ubacujte ništa na teren...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.05.2024.
21:42
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Crvene zvezde oglasio se večeras uoči druge utakmice finalne serije plej-ofa.

2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©
2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoćnjom pobedom (85:82) nad Partizanom povela sa 1:0 u pobedama u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige, a već u sredu od 19.30h je na programu druga utakmica, takođe u Pioniru pred Zvezdinim navijačima.

Tim povodom se predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović večeras obratio navijačima.

''Čestitam stručnom štabu i igračima na velikoj pobedi u prvj utakmici plej-ofa (AdmiralBet) ABA lige. Naravno, zahvaljujem se navijačima koji su imali razumevanja za promenu Arena - Pionir, ali i na tome da su se izvanredno ponašali i napravili sjajan ambijent u Pioniru. Inače, to je konstatovano i u delegatskom izveštaju da je organizacija bila odlična. Tako treba da uradimo i za sledeću utakmicu sutra, da napravimo još bolji ambijent, da napravimo još bolje mere bezbednosti i naravno ništa ne smemo ubacivati na teren, kako ne bi došlo do nekih prekida.

Ne treba nasedati na provokacije ni igrača, niti pratnje koja ide sa njima iz drugog kluba. Dajte da dostojanstveno odradimo i drugu utakmicu i da pokažemo kako možemo da napravimo dobar ambijent u Pioniru.

Pozivam navijače da u velikom broju dođu, jer je i druga utakmica isto tako važna kao i prva'', poručio je Čović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rodjo73
Tuesday, 14.05.2024
22:28

javljam se opet posle jučerašnje kradje imaš još obraza da se javis. Prizivas sam incidente jer samo tako mozes da pobjedis i naravno uz kradju sa sudijama. niko Vas ne provocira Vi čitavu utakmicu vredjate najvećeg trenera i gle čuda sada se neoglasavas kad se vredja reprezentativac Srbije.