Armani želeo veliki trejd - Zvezda odbila!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.12.2023.
12:50
Izvor: Sportske.net

Sferopulos nije dozvolio.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Najskuplji igrač Crvene zvezde Šabaz Nejpir igra daleko ispod svih očekivanja ove sezone.

Američki plejmejker koji je na Mali Kalemegdan došao letos sa epitetom najvećeg pojačanja nije pokazao ni delić svog kvaliteta u crveno-belom dresu, a nakon povrede nosa ima problema i sa leđima, zbog čega je propustio poslednju evroligašku utakmicu protiv Baskonije.

Sve ukazuje na to da bi za Zvezdu bio dobar potez da se "reši" Nejpira, a kako javlja italijanski novinar Andrea Kalconi, na adresu crveno-belih stigla je ponuda da ga ustupi Amraniju iz Milana, a da "manekeni" u suprotnom pravcu pošalju Kanađanina Kevina Pegnosa.

Ipak, trener Crvene zvezda Janis Sferopulos nije želeo da se odrekne Nejpira, pa je Grk stopirao posao i sprečio da se Amerikanac vrati u Armani u čijem je dresu briljirao prošle sezone.

Klub iz Milana nezadovoljan je partijama Kevina Pengosa i užurbano radi na pronalasku njegove zamene. Nakon što nisu uspeli sa Nejpirom, pozvali su organizatora igre nemačkog šampiona Ulma Huana Nunjeza, ali su Nemci tražili 500.000 evra za njega, što Armani nije želeo da plati, te će se potraga nastaviti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke