"Armejci" bez Hantera i Hajnsa na Valensiju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
21:53
Izvor: Sportske.net

Strateg moskovskog CSKA Dimitris Itudis neće moći da računa na Otela Hantera i Kajla Hajnsa na sledećih nekoliko utakmica.

Epa/Maxim Shipenkov
Epa/Maxim Shipenkov

Povezane vesti

Košarkaše moskovskog CSKA u četvrtak očekuje gostovanje šampionu Španije u okviru 22. kola Evrolige, a trener Itudis u Valensiji neće moći da računa na dvojicu važnih pojedinaca.

CSKA je u utorak saopštio da Otelo Hanter i Kajl Hajns neće biti u takmičarskom pogonu na sledećih nekoliko mečeva zbog povreda zadobijenih u prethodnom periodu.

Kajl Hajns je doživeo povredu lista desne noge u duelu sa Real Madridom, dok je Otelo Hanter povredio ligamente desnog golena u sudaru sa protivničkim igračem na jučerašnjoj utakmici sa Himkijem.

Za sada nije poznato koliko će dugo dvojica košarkaša odsustvovati, a Moskovljani su poručili da će nakon dodatnih pregleda biti jasnije kada će Hanter i Hajns nazad na teren.

Zanimljivo je da će Kajl Hajns propustiti prvu evroligašku utakmicu posle više od četiri godine. Hajns je od januara 2014. godine zabeležio 132 uzastopna nastupa u elitnom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke