Ataman kuka: "Tražimo da nam se utakmice odlože zbog povreda superstarova"

Autor: Nemanja Janošev
petak 10.03.2023.
21:26
Izvor: Sportske.net

Nije mu svejedno.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Trener košarkaša Anadolu Efesa Ergin Ataman rekao je da je njegova ekipa u rezultatskoj krizi zbog povreda nosilaca tima.

Mnogo povreda ima Panatinaikos, to je istina, ali imali su ih svi tokom sezone... Vasa Micić je rovit, Šejn Larkin takođe, a Rodrig Bobua je obnovio povredu zadobijenu u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Rezultatsku krizu, Ataman pripisuje upravo tim pehovima koji ih prate, ruku na srecu, čitavu sezonu.

"Micić nije trenirao sa ekipom pet nedelja. Zapravo, ne bi ni igrao večeras da ga sinoć nisam pitao jer je utakmica od velikog značaja. Rekao je da ne može, ali da me neće odbiti. Jednostavno, nije bio spreman da odgovori izazovu. Larkin je bio u bolnici u ponedeljak, nije ga ni bilo u Beogradu. Operacija je izbegnuta u poslednjem trenutku. Psihološki, on nije spreman da igra, ali kao što ste videli bio je na parketu", rekao je Ataman koji je istakao da je isti slučaj i sa Bobuom čija povreda iz Beograda nije bila naivna.

Turski strateg je čak istakao da je klub uputio zahtev čelnicima domaćeg prvenstva da se ligaški meč za nedelju odloži, ali da su oni to odbili.

"U nedelju igramo protiv Bašakšehira, pa u utorak odloženi meč sa Realom i onda ide Partizan. Ne znam kakav ćemo roster imati za te utakmice, iskreno", istakao je Ataman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak