Ataman odlazi, ali stiže najbolja moguća zamena?

Autor: Nemanja Janošev
subota 15.04.2023.
23:30
Izvor: Sportske.net

Pokušaće što pre da reše pitanje trenera.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Košarkaški klub Anadolu Efes žarko želi da zamena za Ergina Atamana od leta bude Pablo Laso.

Španski stručnjak je jedno od najatraktivnijih imena evroligaškog marketa bilo da su upitanju igrači ili treneri za narednu sezonu. Mnogo se piše o ponudi koju ima od strane Panatinaikosa. Grčki tim mu je, navodno, ponudio blanko ček, odnosno da na to parče papira napiše svotu koliku god želi ne bi li seo na klupu "zelenih".

Međutim, nije Panatinaikos jedini koji želi da ga angažuje. Anadolu Efes želi veliko ime na klupi za narednu sezonu budući da će Ergin Ataman po svemu sudeći napustiti ovaj klub. Pokušaće Efes što pre da pridobije Lasa, nezavisno od toga što sezona za aktuelnog prvaka Evrope traje u domaćem prvenstvu, kazuju najnovine informacije.

Zašto? Jer, dug je red za Lasa... Osim dva pomenuta kluba, Bajern je takođe u igri. Spremaju ozbiljniji projekat, legenda fudbalske sekcije i predsednik Uli Henes najavio je da se košarkaški klub seli u novu dvoranu i da će dobiti veći budžet za naredne godine.

Andrea Trinkijeri se ne uklapa u njihove planove, pa shodno tome vide Lasa kao idealnog čoveka da učini ovu ekipu što konkurentnijom u Evropi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke