Ataman pokrenuo ''lavinu'', ko dovodi Petruševa?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
11:50
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski reprezentativac će i ovoga leta biti veoma tražen.

Marko Djokovic/STARSPORT
Marko Djokovic/STARSPORT

Povezane vesti

Na proteklom fajnal-foru u Beogradu ekipa Efesa je, predvođena sjajnim Vasom Micićem, odbranila titulu prvaka Evrope, a iako ih do kraja sezone očekuje i borba za novu titulu prvaka Turske, već se prave planovi za formiranje tima za narednu sezonu.

Već se pojavila informacija da će prvo pojačanje za narednu sezonu biti iskusni Vil Klajburn iz CSKA, a da se aktivno radi na tom transferu potvrdio je i trener Efesa Ergin Ataman u razgovoru za turske medije po povratku iz Beograda.

Međutim, ono što ovdašnju javnost najviše zanima jeste status srpskog krilnog centra Filipa Petruševa koji je prošle godine, posle sjajne sezone u Megi prešao u Efes, ali se tamo nije najbolje snašao.

Pred kraj ove sezone je sve izvesnije da će Petrušev napustiti Efes, a bilo je takvih najava i pre nekoliko meseci kada se spekulisalo o Zvezdinom interesovanju.

Da je Petrušev sada zaista na izlaznim vratima u Efesu, nagovestio je i trener Ataman.

"Njegov doprinos u ovoj sezoni nije bio u skladu sa našim očekivanjima i moguće je da ćemo za zameniti drugim igračem", izjavio je Ataman.

Biće sada zanimljivo videti da li će Zvezda ponovo krenuti u akciju, ili bi možda i Partizan mogao da trku za Petruševa učini zanimljivijom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke