Ataman otkrio gde bi posle PAO-a i dodaje: "Bolji sam od Anćelotija"

Autor: Filip Rodic
utorak 04.06.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Još godinu dana u Atini.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Trostruki prvak Evrolige i aktuelni vladar Evrope sa Panatinaikosom Ergin Ataman jedini je trener uz Željka Obradovića koji je sa pet klubova osvajao trofeje. Prilikom telefonskog uključenja u italijansku emisiju "Sport klub" odgovorio je na poređenje sa trenerom FK Real Madrid Karlom Anćelotijem.

"Ti si kao Anćeloti, postaješ šampion gde god da kreneš“, kaže voditelj.

"Bolji sam“, nasmejao se Ataman, a zatim odgovorio na pitanje u vezi sa potencijalnim interesovanjem PAO-a za krilnog centraVirtusa Tornika Šengeliju.

"Trenutno razmišljam samo o finalu Grčke lige“, rekao je on.

"Naravno, mnogi igrači nam se preporučuju preko agenata, ali čekamo prvo da se završi liga. Naravno, Šengelija je veoma dobar igrač, ali među ekipama ima i drugih veoma dobrih igrača koji se nisu kvalifikovali za plej-of“, istakao je Ataman. 

Ataman je upitan da li bi razmislio o radu u Virtusu i nije isključio mogućnost da to učini kada mu istekne ugovor sa Panatinaikosom.

"Imam puno prijatelja u Bolonji, kao i širom Italije, a često idem na odmor na Sardiniju. Virtus je godinama veoma dobar tim. U našoj profesiji ne znate šta može da se desi. Imam ugovor još godinu dana, pa ćemo videti. Ali sada sam veoma srećan u Panatinaikosu", naveo je turski stručnjak.

"Od prvog dana kada sam došao u Atinu tretirali su me sa velikim poštovanjem. Svi timovi koje sam trenirao imali su istorijske uspehe, a sada je došao red na Panatinaikos“, dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke