Ataman "puko film" zbog Vildoze!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 09.04.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Argentinac nije ni senka igrača iz prošle sezone.

PAO BC
PAO BC

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Kolosos sa 79:74 u meču šampionata Grčke, ali trener "zelenih" Ergin Ataman bio je izuzetno nezadovoljan uprkos pobedi svog tima.

Posebno mu je zasmetao argentinski košarkaš Luka Vildoza koji je na ovoj utakmici šutirao iz igre 1/7, od toga je čak šest šuteva bilo za tri poena.

“Neprihvatljivo, katastrofalna utakmica. Kada mislite da ste veliki tim i da je to dovoljno za pobedu, bez želje da se savlada rival, to i dobijete. Sreća je zasluža za naš današnji trijumf”, prokomentarisao je utakmicu Atamana, a onda javno kritikovao Vildozu.

Želim da se požalim na moje igrače, naročito na Vildozu. Vildoza je šutirao 1/7 iz igre. Svi moraju da igraju dobro, svaku utakmicu. Igrači poput Vildoze ne smeju da uzimaju toliki broj šuteva. Nije moguće da traže više minuta na terenu u Evroligi. Reći ćete da napadam svog igrača, ali moramo da budemo spremni. Takođe, Mitogluov učinak je pao“, izjavio je Ataman.

Bivši košarkaš Crvene zvezde se barem do sada nije proslavio u Atini i nema preterano važnu ulogu u timu "zelenih" sa učinkom od 5.7 poena i 1.5 asistencije po utakmici u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke