Ataman usred slavlja otkrio da li ostaje u PAO

Autor: Filip Rodic
sreda 08.05.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ispunio obećanje dato pre tri meseca.

EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou
EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Posle naporne pobede od 81:72 protiv Makabija u "majstorici" plej-ofa Evrolige, Ergin Ataman je iskazao svu svoju sreću. 

"Uspeli smo da održimo seriju u ovoj neverovatnoj atmosferi. Imali smo sjajnu sezonu, zaslužili smo ovo“, krenuo je Turčin.

"Igrali smo odlično cele sezone, završili smo drugi u regularnom delu. Izgubili smo prvu utakmicu, ali nikada nismo izgubili samopouzdanje, uvek smo verovali u ove igrače”, prokomentarisao je bivši trener Anadolu Efesa.

Kasnije, prilikom završavanja intervjua, pokazao je svoje uobičajeno slavlje. 

"I sada želim da pokažem ove pesnice za sve naše navijače, za sav turski narod koji me podržava i za Evropu. Bićemo kandidati za titulu u Evroligi“, naveo je Ataman.

Na konferenciji za novinare posle utakmice imao je i štošta da doda.

"Uradili smo sjajan posao, predsednik Erdogan je gledao utakmicu večeras. To je najveća prijateljska situacija između Grčke i Turske“, dodao je on.

Nakon što je izgubio na otvaranju serije od izraelske ekipe u "OAKA" areni, Ergin Ataman je rekao da neće biti trener Panatinaikosa u narednoj sezoni ako ne prođu na Fajnal for Evrolige. 

"I sledeće godine ću biti u Atini sa Panatinaikosom", rekao je sada.

Takođe je otkrio obećanje dato svojim igračima. 

"Usred sezone Evrolige, rekao sam svojim igračima da smo završili sezonu na 7. mestu, otišli na fajnal-for. Bilo je to pre tri meseca. Mi smo jedan od najboljih defanzivnih timova u Evroligi i imamo neverovatne napadačke potencijale poput Kostasa Slukasa i Kendrika Nana“, rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke