Avramović istakao publiku: "Podigli su nas kad je trebalo"

Autor: Mladen Heleta
petak 23.02.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Aleksa je Fincima ubacio 18 poena.

Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Košarkaši Srbije pobedili su su selekciju Finske sa 77:61 u Beogradu, pa su na najbolji mogući način započeli takmičenje u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Srbiju je to trijumfa, uz kapitena Luku Mitrovića, predvodio Aleksa Avramović, koji je pokrenuo ključnu seriju našeg tima i na kraju meč završio sa 18 poena.

Aleksu su velikim zadovoljstvom ispunile pune tribine hale "Aleksandar Nikolić".

"Hvala publici koja je došla u velikom broju da nas podrži, bila je puna hala, što nam je mnogo značilo u trenucima kada smo možda bili u blagom padu. Davali su nam vetar u leđa i stvarno im hvala što su došli u ovolikom broju da nas podrže", Aleksina je zahvalnica navijačima.

O samom meču je rekao:

"Malo smo ušli u meč sa nekom tenzijom, međutim posle par minuta postavili smo našu igru i našu odbranu i sveli Finsku na 61 poen, što govori krajnji rezultat. Na kraju smo zasluženo odneli pobedu. Znamo da je Danska pobedila Gruziju i idemo sada u Gruziju gde će oni biti silno motivisani. Naš cilj i druga pobeda koja će nam mnogo doneti".

Poseban utisak Aleksa će poneti zbog dece koja su ga sve vreme zvali i uzvikivali njegovo ime. Potpuno očekivano, nakon svega što je uradio na prethodnom svetskom prvenstvu.

"Hvala im puno. Uvek je lepo ako na neki način bilo koji igrač može pozitivno da utiče na decu i hvala deci što su došli da nas podrže i nadam se da će tako biti i protiv Danske ovde, a mi ćemo se boriti protiv Gruzije da pobedimo"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke