Avramović po dolasku u Partizan: "Kada vas Željko zovne, ne razmišlja se puno"

Autor: Sportske Net
utorak 06.07.2021.
18:00
Izvor: Sportske.net

Novi Čačanin u Partizanu.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović stigao je danas u Patizan. Po dolasku u Humsku, košarkaš nije mogao da sakrije oduševljenje.

"Sjajni su utisci. Posle mnogo obavljenih razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem, kao u radu sa njim, kao u ovom projektu koji je on meni predstavio. Stvarno sam mu poverao duboko u ono što je on meni rekao, jer ima ogromnu energiju, veliki entuzijazam i nije mu dugo trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor", kazao je Avramović za BC Partizan TV.

Partizan kao i prethodne godine očekuje takmičenje u ABA ligi i u Evrokupu. 

"I ja se nadam iskreno da će biti dosta navijača, pogotovo zbog prethodne sezone. Ja sam prošle godine igrao u Španiji, bile su prazne tribine i atmosfera je stvarno drugačija. Teško je bilo igrati bez publike, treba ti ta dodatna energija, taj stimulans koji se daje igračima od publike, da idu napred. Partizanovi navijači su svakako jedni od najboljih u Evropi i svakako se nadam da će biti tu i da će nas voditi do naših ciljeva", rekao je on. 

Avramović je do sada igrao Borac iz Čačka, OKK Beograd, Vareze, Unikahu i Estudijantes.

"Kada vas zovne Željko Obradović, najbolji trener Evrope svih vremena, ne razmišlja se puno. Ja mislim da je on stvarno čovek koji zna najviše košarke od svih ljudi koji su radili na ovom prostoru i ja mislim da ću stvarno napredovati na individualnom i taktičkom planu kroz rad sa njim", zaključio je 26-godišnji Čačanin. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke