Avramović: "Vreme je da pokažemo zube"

Autor: Mladen Heleta
sreda 27.03.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Najveći ispit u dosadašnjem delu sezone za Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović očekuje težak meč protiv Olimpijakosa, ali i ističe da je vrema da njegov tim pokaže od kakvog je "materijala".

Partizan i Olimpijakos sastaju se sutra u Beogradu od 20.30 sati, u 32. kolu Evrolige, a i jednima i drugima je pobeda neophodna kako bi ostvarili svoj cilj. Partizan želi u plej-in, a Olimpijakos prednost domaćeg terena u plej-ofu.

"Jedna preteška utakmica nas očekuje, jer nema prostora za kiks, dobro smo trenirali, izlazimo iz perioda gde nismo loše igrali. Olimpijakos dugo igra zajedno, okosnica tima je tu ili dovode igrače koji su bili tu i znaju kako izgleda u Olimpijakosu, kao Milutinov i Najdžel Vilijams Gos. Imaju okosnicu oko koje prave bazu, imaju odličnog trenera koji je prošle godine bio najbolji trener Evrolige, igraju disciplinovanu i agresivnu i čvrstu odbranu. Igramo pred našim navijačima, tu igramo bolje nego na strani i vreme je da pokažemo zube", rekao je Avramović, koji se zahvalio navijačima na podršci i rasprodatoj Areni:

"To je već standardno i hvala navijačima koji nam svakodnevno pružaju podršku, a na nama je da im vratimo", poručio je Avramović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke