Bajern doživeo debakl posle Saletove smene, može li Radonjić da popravi stvari?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

Neočekivani pad i turbulencije u ekipi pred završni deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa minhenskog Bajerna nedavno je uspela da osvoji nacionalni Kup, ali posle toga kola su polako, pa sve brže, krenula nizbrdo.

Pre nekoliko dana čelnici kluba su odlučili da se zahvale na saradnji treneru Saši Đorđeviću zbog eliminacije u Evrokupu, a onda i poraza od Albe, što je mnoge iznenadilo, imajući u vidu da je Bajern u Nemačkoj i dalje na prvom mestu na tabeli.

Međutim, ova šok-terapija za sada nije dala željeni rezultat. Ekipu je, kao što znate, preuzeo Emir Mutapčić do izbora novog stratega, a to bi trebalo da bude Dejan Radonjić, pa svi očekuju da možda već u toku dana klub i zvanično potvrdi tu informaciju.

A do tada, Bajern je sinoć pretrpeo novi, težak poraz, na gostovanju Oldenburgu. Domaćin je slavio sa 100-77, što je tek treći poraz lidera u 26 odigranih kola, ali već drugi uzastopni.

Najefikasniji u Bajernu bio je Devin Buker sa 19 poena, a naš Stefan Jović je upisao 11, uz sedam asistencija.

Ono što najviše brine u ovom trenutku je veliki broj povređenih igrača, poput Milana Mačvana, Vladimira Lučića, a Nihad Đedović je odsutan zbog gripa.

U sledećem kolu Bajern dočekuje Ulm, taj meč je na programu 4. aprila, videćemo da li će tada Radonjić debitovati na klupi Bavaraca.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke