Bajern opet izgubio, u očajnoj je formi formi pred Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2022.
23:13
Izvor: Sportske.net

Posle četiri poraza u Evroligi, večeras je doživeo i prvi u Bundesligi.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Ekipa minhenskog Bajerna razočaravajuće je započela novu sezonu, pogotovo u Evroligi, gde je u prva četiri kola doživela četiri poraza, a pred gostovanje Crvenoj zvezdi narednog petka večeras je izgubila i na gostovanju u Hamburgu, u četvrtom kolu Bundeslige.

Bio je to veoma zanimljiv meč, pun obrta, a rešen je u produžetku. U regularnom toku meča rezultat je bio 69:69, a Hamburg je u dodatnih pet minuta slavio rezultatom 81:78.

Hamburg je tokom prve četvrtine stekao dvocifrenu prednost, ali je u drugoj Bajern uzvratio i napravio preokret, pa su na poluvremenu gosti imali prednost rezultatom 37:32. Novi obrt dogodio se u trećem kvartalu, koji je Hamburg dobio sa 24:13, a u poslednjoj četvrtini Bajern je anulirao prednost rivala, došao je i na prag pobede kada je poveo sa 69:67, ali je domaćin uspeo da izbori produžetak.

U dodatnih pet minuta Hamburg je bolje odigrao i stigao do svoje treće pobede u prva četiri kola.

Kendejl Mekolum je predvodio pobedničku ekipu sa 31 poenom i po četiri skoka i asistencija, a odličan je bio i Čajlds sa 13 poena i 11 skokova.

U Bajernu najbolji Vinston sa 25 poena, naš Lučić ga je pratio sa 14 poena i sedam skokova, a drugi srpski reprezentativac Ognjen Jaramaz je meč završio sa četiri poena, po jednim skokom i asistencijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke