Bajern predao fenjer Zvezdi, Barsa slavila u Tel Avivu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.11.2022.
22:11
Izvor: Sportske.net

Pobeda Barselone i Bajerna!

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Bajern se polako budi, posle pet uzastopnih poraza na startu Evrolige, doživeli su i drugu pobedu, ovoga puta su savladali Albu u okviru derbija Nemačke, bilo je 77:79. 

Ekipa Andree Trinkijerija je imala prednost u ogromnom delu meča, osim u jednom delu treće deonice kada je Alba uspela da povede sa 5 poena prednosti (54:49), ali je usledila serija 0:11 koja je dosta toga odredila na ovom meču. 

Smit je u Albi bio najefikasniji sa 20 poena, kod ekipe Bajerna najbolji je bio Obst sa 14, koliko je imao i Rubit. Lučić je zaustavljen, svega pet poena. 

Barselona je savladala Makabi i to u Tel Avivu, čini se da ulaze u dobru formu u ovom delu sezone. 

Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa je bila kreativnija, imali su više asistencija na kraju (24 naspram 16), a verovatno je konačnu odluku doneo procenat šuta za tri poena (Barsa imala 44%, Makabi 25%). 

Na kraju 79:86, prelomili su u finišu poslednje deonice, serijom 5:0 stigli su do 67:78, imali do kraja čak i 13 poena razlike, a Makabi je samo uspeo da ublaži poraz. 

Kod pobednika Laprovitola je imao 19 poena, Higins 15, Tobi 14. Kalinić je dodao 5 poena i 4 asistencije. Kod domaćina Braun po običaju najbolji sa 18 poena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke