Bakić operisan, stiže Vuksanović

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
18:59
Izvor: Beta

Bek KK Metalac Boris Bakić podvrgnut je operaciji prednjih ukrštenih ligamenata kolena a klub iz Valjeva je već angažovao zamenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Valjevskom košarkašu Borisu Bakiću (28) operisano je danas u Beogradu povređeno koleno desne noge, koje je ozledio na utakmici Jadranske lige protiv podgoričke Budućnosti, potvrđeno je agenciji Beta u KK Metalac.

"Bakić je bio važan igrač u našoj ekipi, mnogo toga polazilo je od njega. Želimo mu brz oporavak i povratak na teren", rekao je trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić.

Borisu Bakiću je pre nekoliko sezona operisano levo, a sada je ozledio desno koleno. U pitanju je teška povreda prednih ukrštenih ligamnata.

Metalac je angažovao mladog beka Luku Vuksanovića (19) iz Kraljeva sa kojim je Đokić sarađivao kada je bio trener Sloge.

"Vuksanović nije zamena za Bakića. Reč je o talentovanom košarkašu, čiji je dolazak bio planiran u maju ili junu. Borisova povreda samo je ubrzala realizaciju tih planova", pojasnio je Đokić.

Posle 14 kola, Metalac u Jadranskoj ligi ima pet pobeda i devet poraza. U 15. kolu, u ponedeljak od 20.30 sati, u Valjevu gostuje Solnok iz Mađarske.

"Neizvesno je da li će svi papiri za Vuksanovića biti gotovi do tada ali će svakako biti u ekipi na narednoj utakmici sa Krkom iz Novog Mesta", kazao je Đokić agenciji Beta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke