Banki: "Zvezda nije krila, želi na vrh Evrope!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 19.10.2023.
18:30
Izvor: Sportske.net

Trner Virtusa govorio o predstojećoj utakmici protiv "crveno-belih".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Preuzeo je Luka Banki tim Virtusa iz Bolonje iznenada na startu sezone, nakon što je Serđo Skariolo otišao sa klupe italijanskog evroligaša.

Nije selektor Letonije selektirao tim, ali je dobro počeo karijeru u Bolonji i ostavio dve pobede u prva tri kola Evrolige.

Sutra od 20.30 sati Virtus će u četvrtom kolu elitnog evropskog takmičenja dočekati Crvenu zvezdu, a Banki smatra da su "crveno-beli" pravili tim sa ambicijom da budu u vrhu Evrolige.

"Ovo će biti pravi pokazatelj toga kako možemo da usmerimo energiju u duplom kolu. Igramo protiv Crvene zvezde, jednog od timova koji je najviše impresionirao na tržištu ovog leta. Nisu krili ambicije da žele da budu u vrhu Evrope. Značajan je i povratak Miloša Teodosića, zbog svega što je uradio za Virtus u poslednje četiri sezone i njegovom doprinosu impresivnoj seriji uspeha”, smatra Banki.

Virtusu će od velike pomoći sutra uveče biti pomoć publike u Bolonji, a Banki želi da im se njegovi igrači oduže.

"Želimo da pružimo našoj publici veče sjajne košarke, gde ćemo se takmičiti protiv izuzetno talentovanog rivala, sa željom da resursima koje posedujemo odgovorimo na sve to", rekao je Italijan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke