Barać i Mega desetkovani pred Zvezdu: "Želimo da opravdamo to što smo među četiri najbolja"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.05.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Težak zadatak je pred Megom.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Mege dočekuju Crvenu zvezdu u Hali sportova "Ranko Žeravica" u drugoj utakmici polufinalne serije AdmiralBet ABA lige koji je na programu u utorak od 20.00 sati.

Posle ubedljive pobede crveno-belih pred ispunjenim tribinama "Pionira" na Veliki petak, Mega se nada da može da uzvrati. 

Ulaznice za gornji nivo tribina, po ceni od 2.000 dinara, su u prodaji u svim poslovnicama Tickets.rs kao i onlajn putem istog veb-sajta. Karte će moći da se kupe i na dan utakmice od 18.00 na biletarnici Hale sportova.

Trener Mege Marko Barać, pored odranije povređenih kapitena Uroša Plavšića i Lovra Gnjidića, za predstojeći susret neće moći da računa ni na Stefana Miljenovića koji je zadobio težu povredu kolena u prvoj utakmici polufinala i čeka ga duža pauza.

"Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja. Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of kosarci", izjavio je Barać.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke