Barać ponosan na igrače: ''Igrali smo protiv fenomenalnog tima''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.05.2024.
23:13
Izvor: Sportske.net

Trener Mege smatra da večerašnji ubedljiv poraz nije pokvario ukupan utisak.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Porazom od Partizana (96:68) u majstorici polufinala plej-ofa AdmiralBet Superlige Srbije, za ekipu Mege je ova sezona završena.

Posle meče je na pres konferenciji svoju ocenu izneo trener Mege Marko Barać koji nije imao šta da zameri svojim igračima, bez obzira na večerašnjih ''minus 28''.

''Pre svega čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi i palsmanu u finale. Izvanredno su otvorili utakmicu kao i uvek kada su timovi Željka Obradoviča u pitanju. 

Dobro su koristili svoje prednosti u odnosu na nas, znali koga da napadnu na početku. To im je dalo rezultat. 

Mi smo s druge strane ušli u utakmicu impresionirani. U oba pravca nismo imali dovoljno mirnoće, kako je rezultat odmicao pokušavali smo da jednim potezom vratimo sve što smo kaskali. 

U drugoj četvrtini smo počeli da dobijamo mirnoću iz napada i da tražimo otvorene pozicije kako bi uveli utakmicu u ritam gde imamo određenu šansu. 

U drugom poluvremenu Partizan je odbio naš nalet i sve što je bilo do kraja služilo je meni kao treneru da rasporedim minutažu, probam određene igrače na pozicijama koje su možda i atipične i Partizan je meč znalački priveo kraju. 

Što se nas tiče, sa svim promena koje smo napravili pred Superligu i povredama praktično smo nov tim i to u ovom momentu sezone nije lako i vidi se i na terenu'', rekao je Barać.

Na kraju, kratak rezime. 

''Ponosan sam na igrače što su u takvim okolnostima došli do majstorice protiv fenomenalnog tima. Biće vremena za analizu naše sezone, ali ovo sigurno neće pokvariti utisak i dobro osećanje kada je u pitanju cela sezona'', izjavio je Barać.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke