Barać pred Zvezdu: "U velikoj smo formi, mi imamo kadrovske probleme..."

Autor: Nemanja Janošev
subota 17.12.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Meč pomeren za sutra.

AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Ivica Veselinov
AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da njegova ekipa, i pored odredjenih kadrovskih problema, želi da odigra najbolje što može u predstojećoj utakmici AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde.

"Očekuje nas utakmica protiv evroligaša koji se u poslednje vreme nalazi u velikoj formi. Crvena zvezda je tim sa ogromnim kvalitetom i dobro podeljenim ulogama. I pored određenih kadrovskih problema, želimo da odigramo najbolju moguću utakmicu protiv favorizovanog protivnika", rekao je Barać, prenosi klub.

Košarkaši Mega gostuju sutra ekipi Crvene zvezde, u utakmici 11. kola AdmiralBet ABA lige.

Mega susret dočekuje posle poraza u Splitu i sa učinkom 3/7, dok Crvena zvezda ima učinak 8/1, uz utakmicu manje.

"Veliki izazov za nas, ali utakmice protiv branioca titule uvek bude poseban motiv. Dobro smo trenirali u nedelji za nama, sada nam ostaje da to prenesemo na teren i odigramo najbolje što umemo", rekao je košarkaš Mege Malkolm Kazalon.

Zbog zauzetosti Hale sportova "Ranko Žeravica", meč je prebačen u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i umesto prvobitno planiranog termina u ponedeljak od 18.00, odigraće se sutra od 20.00, pošto su oba kluba u dogovoru sa AdmiralBet ABA ligom zamenila domaćinstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke