Barać želi da se vrati u Arenu: ''Očekujem da budemo bolji''

Autor: Darko Mitrović
petak 24.05.2024.
21:33
Izvor: Sportske.net

Smatra da njegov tim može više od ovoga što je večeras pokazao.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan i Mega su večeras odigrali prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige, a crno-beli su iskoristili prednost domaćeh terena, slavili sa 82:72 i poveli sa 1:0 u pobedama.

Mega se dobro držala u većem deliu meča, pogotovo u prvom poluvremenu, ali je u nastavku Partizan zaigrao bolje u odbrani i prelomio meč u svoju korist.

Posle meča je svoje utiske na pres konferenciji izneo i trener Mege Marko Barać.

''Pre svega, čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Ovo je polufinalna serija, jedna utakmica. Znali smo da neć biti lako za nas. Mi smo u ovoj nekoj pauzi od polufinalne serije AdmiralBet ABA lige, nekoliko mladih igrača pokušali da integrišemo u tim. 

Sigurno da nije lako kada se u ovom periodu dese takve promene, nije lako zadržati taj neki ritam koji smo imali u dosadašnjem delu sezone. Sa druge strane, sigurno da je ovo jedno neprocenjivo iskustvo. Polufinalna serija, gde je ovo prva utakmica, gde nas vrlo brzo očekuje revanš, utakmica u kojoj očekujem da budemo bolji. 

Pre svega, sa ovakvim procentom šuta, nema šanse da dobiješ ovako dobrog protivnika. Čini mi se da nismo uspeli dovoljno puta da dođemo do linije slobodnih bacanja, napadali smo obruč rekao bih nedovoljno čvrsto. To su neke stvari koje mi kroz sezonu radimo dobro, a večeras nisu bile na zadovoljavajućem nivou. 

Vratio bih se još jednom na to iskustvo koje igrači dobijaju igrajući protiv renomiranih rivala, gde se svako opuštanje u defanzivnom delu, koja se na nekim drugim nivouima ne kažnjava, ovde je brutalno kažnjeno. To su stvari koje treba da izvučemo, da budemo bolji u nekim drugim utakmciama, i da se nadamo da ćemo još jednom da se vidimo u Areni'', izjavio je Marko Barać.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke