Barani sa pobedom pred Zvezdu - Kvalitet crveno-belih motiv više

Autor: Sportske Net
četvrtak 21.10.2021.
11:47
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda i "probijen led".

@MornarBar/Twitter
@MornarBar/Twitter

Povezane vesti

KK Mornar je konačno ostvario prvu pboedu ove sezone, pošto su u drugom kolu FIBA Evrokupa na svom parketu savladali holandski Leiden sa 87:74.

Barane je ponovo predvodio pomoćni trener Vaso Milović, dok se Mihailo Pavićević ne oporavi.

“Konačno smo pobedili i to najvažnije. Prošli smo kroz težak period. Žestoko smo radili na treninzima, davali gotovo sve od sebe na utakmicama, ali su se porazi nizali kao na traci. Samim tim, pojavila se i psihološka barijera, na plećima smo imali ogroman teret protiv tima iz Holandije jer je pobeda bila jedina opcija. Uspeli smo da stignemo do nje, a sada sa mnogo više samopouzdanja, znatno rasterećeniji čekamo mečeve koji slede”, naglasio ja Vaso Milović, pa dodao: 

"Naredni rival je Crvena zvezda, a smatram da je iluzorno trošiti reči o kvalitetima Zvezde. U meč ulazimo sa željom da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, sa željom da pokažemo da možemo da budemo konkurentni najboljim ekipama ABA lige, ekipi koja pruža vrhunske partije u Evroligi. Zvezda je veliki favorit, ali radujemo se duelu i borbi koja nas očekuje. Uveren sam da će Zvezda biti ogroman motiv za sve u ekipi da pruže i više od maksimuma”, završio je on. 

Utakmica između Mornara i Crvene zvezde u okviru petog kola AdmiralBet ABA lige igraće se 24. oktobra sa početkom u 17 sati. Za Barane će debitovati i Vil Mozli, koji je stigao posle raskida saradnje sa Partizanom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke