Barcokas: "Petruševu se ispunila želja da se vrati u Zvezdu!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 24.10.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Trener Olimpijakosa poželeo sreću reprezentativcu Srbije.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Košarkaši grčkog Olimpijakosa u petak od 20.45 sati gostuju Bajernu u Minhenu u meču petog kola Evrolige.

Crveno-beli iz Pireju, baš kao i Bavarci, trenutno imaju skor od po dve pobede i poraza, a trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas govorio pred meč protiv Bajerna i tom prilikom pohvalio nemačkog evroligaša.

"Bajern je tim koji postiže preko 100 poena u njihovoj hali i trenutno su prvi u produkciji i postizanju poena u tranziciji. To znači da ćemo morati da kontrolišemo tempo utakmice i da ne donosimo brzoplete odluke. Moraćemo i da im ne dozvolimo da igraju njihovu igru. To će sve biti važni faktori”, najavio je utakmicu Barcokas.

Grčki trener posebno se osvrnuo na odlazak srpskog reprezentativca Filipa Petruševa na pozajmicu do kraja sezone u Crvenu zvezdu, i istako da je sam košarkaš imao ogromnu želju da se vrati na Mali Kalemegdan.

"Filipu Petruševu želim sreću. Njegova je želja bila da ode na pozajmicu jer misli da će u Crvenoj zvezdi imati više minuta i veću ulogu. On je gurao u tom pravcu i njegova želja se ispunila", jasan je Barcokas.

Olimpijakos i bez Petruševa ima veliki broj opcija na centarskim pozicijama, a navijače grčkih crveno-belih posebno raduje povratak na parket Nikole Milutinova, koji će sada biti jedini Srbin u Pireju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke