Barcokas: "On nema poštovanja" ; Šaras: "Ovo je drugi put da me uči kako da budem trener"

Autor: Mladen Heleta
subota 05.10.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Sukob nastavljen i posle meča...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo kolo košarkaške Evrolige, a situacija koja je obeležila početak sezone je i sukob trenera Fenerbahčea Šarunasa Jasikevičijusa i trenera Olimpijakosa Jorgosa Barcokasa.

Fener je sinoć na domaćem terenu savladao grčki tim sa 82:71, a nakon utakmice je došlo do sukoba, u trenutku kada su Barcokas i Jasikevičijus krenuli da se rukuju.

Tada je Litvanac uperio prst ka kolegi, a onda je i Barcokas reagovao, pa je košarkaš Olimpijakosa, Najdžel VIlijams-Gos stao između njih dvojice. Ubrzo su prišli i ostali igrači kako bi sprečili dalji sukub.

Nakon utakmice Barcokas i Jasikevičijus su pred kamerama govorili o tome šta se dogodilo.

"Želeo bih da kažem nešto u vezi sa ponašanjem protivničkog trenera. Šta god da se dogodi tokom utakmice, ja sam imao jednu tehničku grešku. Pokušao sam da mu pružim ruku na kraju meča. On nema nimalo poštovanja. Napao me je. Samo želim da svi to znaju", rekao je Jorgos Barcokas.

Objašnjenje je imao i Jasikevičijus.

"Ovo je drugi put da me kraj linije uči kako da budem trener. Prvi put se desilo kad je bio u Himkiju. Neću nijednom treneru da dozvolim da mi govori šta moram da radim sa svojim timom. To je neprihvatljivo", bio je ljut Jasikevičijus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke