Barkli nepokolebljiv: "Denver nije kao Boston"

Autor: Filip Rodic
utorak 30.05.2023.
13:30
Izvor: Sportske.net

Legendarni NBA košarkaš i tv lice Čarls Barkli ostao je pri stavu da Denver osvaja prsten.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Čuveni član ekipe na TNT televiziji preko 20 godina je posle sedme utakmcie u Bostonu istakao da Denver Nagetsi za razliku od Boston Seltiksa neće se uzdati protiv Majami Hita samo u šut za tri i igraće bez ogromnih uspona i padova.

"Najbolji, odnosno talentovaniji tim, nije pobedio u ovoj seriji. Nagetsi za razliku od Bostona neće imati ovakve uspone i padove. Neće samo ispucavati trojke, pa da dolaze do pobeda samo kad ih pogađaju. Ostajem pri svom stavu, osvojiće prsten. Jedva čekam da dođem u Denver. Večerašnji meč je bio savršen za Nagetse", rekao je Barkli u živom programu "TNT Overtajma".

Nadovezao se i Šakil O'Nil u diskusiji.

"Biće teško za Majami. Jokić je najbolji igrač u ligi. Marej je u naletu inspiracije. Kako igraju igrači uloge Majamija, ne bih ih otpisao", dodaje je O'Nil.

Treći deo postave Keni Smit je imao svoj argument.

"Porter i Gordon svojim dimenzijama imaju 'mis-meč' prednost. Imate dovistrukog MVP-a Jokića, Mareja na ol-star nivou. Ono što je karakteristično u košarci, imaš ograničen napad i oba tima imaju isti broj napada, ukoliko ne gube loptu. majami ne gubi lopte. Da li bi to mogli da iskoriste protiv Denvera kao protiv Bostona? Ne. Ali, ne bih ih otpisao s obzirom na partije u ovom plej-ofu", analizirao je Smit.

Majami ponovo dolazi u finale preko Seltiksa, kao u "bablu" 2020. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke