Barsa prebolela Zvezdu, slavila kod kuće protiv Bamberga!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.10.2016.
22:45
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Barselone dočekali su nemačkog predstavnika, ekipu Brose Basketa u okviru poslednje utakmice četvrtog kola Evrolige.

twitter.com/FCBbasket
twitter.com/FCBbasket

Povezane vesti

Izabranici Jorgosa Barcokasa su se iz Beograda vratili sa porazom, ali su kod kuće uspeli da se konsoliduju i nadigraju neugodnu ekipu Andree Trinikijerija, koja je u minulom kolu u tesnom duelu izgubila od Panatinaikosa u poslednjim sekundama.

Utakmica je konstantno bila u egalu, prvu osetniju prednost Barsa je stekla u poslednjoj četvrtini kada su otišli na plus osam.

Na kraju je bilo 78-74 u korist španskog giganta, koji posle ovog kola ima učinak od dve pobede i dva poraza.

Najbolji u redovima katalonske ekipe bio je sjajni Tajris Rajs, koji je meč završio sa 18 poena i 6 asistencija. Pratili su ga Klaver sa 13, kao i Perperoglu i Tomić sa po 11 poena.

U poraženom sastavu sve do po poslednjeg kvartala sjajan je bio Fabijan Kozer sa 19 poena, pratio ga je nemački reprezentativac Danijel Tajs sa isto toliko poena ali i stoprocentnim učinkom van linije za tri poena (3/3).

Činjenica koja može da zabrine Jorgosa Barcokasa je povreda koju je u poslednjoj deonici zaradio hrvatski internacionalac Ante Tomić. On je nezgodno doskočio, a nakon toga se više nije vraćao u igru. Podsetimo da je povređen i Šejn Laval, te bi povreda Tomića ostavila Barsu sa samo jednim centrom, Džoijem Dorsijem. Povređeni su i Pau Rubas (verovatno završio sezonu), kao i Navaro i Džastin Dolmen.

Nakon kompletiranog četvrtog kola, ovakvo je stanje na tabeli Evrolige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke