Baš loše, isključenog Jokića sprečili da se potuče, rival mu mahao!

Autor: Boris Jovanović
utorak 19.04.2022.
07:21
Izvor: Sportske.net

Denver će teško protiv Voriorsa...

AP Photo/Jeff Chiu
AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Oporavljeni Stef Kari, nervozni Jokić, kako smo i pretpostavljali Denver će teško parirati Voriorsima. Kari je ušao sa klupe ubacio 34 poena, lagana pobeda Nagetska od 126:106.

Posao im je olakšao Jokić, mada teško da bi se Denver vratio i da je ostao na parketu. Srbin je isključen zbog druge tehničke greške sedam minuta pre kraja, završio je sa 26 poena, 11 skokova i 4 asistencije, 2 blokade.

Na kraju kada je isključen, Geri Pejton Džunior ga je "potapšao" što je isprovocirali Jokića, krenuo je da se obračuna sa rivalom, sudije, Kari i Pul su ga nekako zaustavili.

Džordan Pul je ponovo bio starter za Voriorse, odigrao je još jedan sjajan meč, ovo mu je druga plej of utakmica u karijeru. Postigao je 29 poena (30 u prvom meču), Tompson je dodao 21, Denver defanzivni nije imao nikakav odgovor za šut rivala. Kari je pogodio 12 od 17 šuteva, pet trojki. Denver je vodio tokom prvog poluvremena, ali je serija 23:4 pred odmor odvela Golden Stejt do prenosti na poluvremenu. Nagetsi su mnogo slabije šutirali, Grin je opet frustrirao Jokića koji je promašio svih osam pokušaja za tri poena. 

Serija se seli u Denver, treći meč je u četvrtak, ako Voriorsi dobiju, to će biti praktično odluka, Nagetsi iz rupe od 3:0 ne mogu da se vrate, a i ovako će, s obzirom na viđeno u prva dva meča biti vraški teško. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke