Basketaši danas napadaju novo svetsko zlato - Prenos i stanica poznati!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 26.06.2022.
12:16
Izvor: Sportske.net

Idemo, momci!

FIBA
FIBA

Povezane vesti

Basketaši reprezentacije Srbije ponovo su se našli u završnici najvećih takmičenja, što više nije nešto što nas iznenađuje.

Simultankom Dejana Majstorovića, basketaši naše zemlje su juče pobedlili olimpijske šampione Letonce i izborili plasman u polufinale. Danas sledi završnica i našu selekciju očekuje dva duela u bilo kom slučaju.

Srbija od 18.10 sati nastupa protiv domaće selekcije Belgije koja će nesumnjivo imati ogromnu podršku u Antverpenu. Ono što ide u prilog "orlovima" jeste činjenica da Belgijanci ni u jednom od tri navrata nisu uspevali da savladaju Srbiju do sada. Naši basketaši su relativno lako izlazili na kraj s njima u poslednje vreme i nadamo se da će tako biti i ovog puta.

Ukoliko Srbija pobedi u finalu će igrati takođe danas, od 20.55 sati i to sa boljim iz duela Francuske i Litvanije. Francuze smo u grupnoj fazi već "rešili" sa 22:15, dok Litvanija takođe ne zna za pobedu protiv najboljeg svetskog tima u istoriji sporta. Red je da tako i ostane. Ukoliko, pak, dođe do poraza, meč za treće mesto na programu je od 19.55.

Sve susrete možete pratiti na kanalima Sport kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 26.06.2022
13:23

Simultanka Majstorovica? On poslednjih godina uzima previse nerezonskih suteva koje redovno promasuje. Protiv Letonije je i slobodna bacanja promasivao. Da ne bude zabune, ja ne kazem da je on los igrac, vec kazem da nije ni pola igraca kao sto je bio pre 3-4 godine. Kojic bi bolje legao ovoj ekipi jer je mnogo precizniji. Ovde za Majstorovica radi lepa veza u reprezentaciji zato ce i biti uvek pozivan u istu.