Batlerova provokacija i braća spremna na "prvi znak", Jokić objasnio šokantno isključenje!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 09.11.2021.
08:50
Izvor: Sportske.net

Zakuvalo se u Denveru.

AP Photo/David Zalubowsk
AP Photo/David Zalubowsk

Povezane vesti

Opšti metež nastao je na meču između Denvera i Majamija koji su Nagetsi dobili 113:96.

U centru pažnje našao se Nikola Jokić, ne samo zbog tripl-dabla, već i zbog nesportskog faula nad Markisom Morisom nakon kojeg je usledio opšti metež.

Srbin je isključen, košarkaš Majamija Džimi Batler pozivao ga je na tuču nakon meča uz poruku da "to sr***e ostavi za posle utakmice" i da "dovuče zadnjicu".

Sa tribina to su posmatrala i Jokićeva braća očigledno spremna da na "prvi znak" ulete na parket, a sam Nikola je čitavu stvar objasnio posle meča.

"Bio je to glup potez. Osećam se loše... Bio je to prljav potez i želeo sam da se zaštitim, ali nije trebalo da reagujem na ovaj način… Dešava se. Nije trebalo da reagujem zaista na taj način, ali moram da se štitim i bio je to samo trenutak reakcije i adrenalina. Mislio sam da je to prljav udarac. Primera radi, Bem Adebajo i ja smo se ‘tukli’ celu noć, ali bila je to lepa borba. Mislim da možeš da igraš fer, ali da i dalje igraš agresivno i da se boriš. Ali mislio sam da je ovo bilo malo preko ivice. Zato sam reagovao", rekao je Jokić na konferenciji za medije posle meča.

Srbina verovatno čeka suspenzija od barem jedne utakmice, ali i novčana kazna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke