Belgijanci provokativno: "Možda nemamo igrače iz NBA i Evrolige, ali razmišljamo kolektivno"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 05.07.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Sipaju so na ranu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Belgije Ismael Beko kazao je da je energija koju je posedovala njegova ekipa bila ključna za veliku pobedu protiv Srbije prošle večeri u Nišu.

"Orlovi" su doživeli novo razočaranje i nakon Letonije, poraženi su i u susretu sa Belgijancima. Nešto što je na papiru trebalo da predstavlja formalnost, pa i u sastavu koji nije najjači, ali se pretvorilo u noćnu moru. Sada srpskom timu ostaje malo prostora za manevrisanje i moraće da budu maksimalni do kraja kvalifikacija ukoliko žele do Svetskog prvenstva.

Osim što su u ponedeljak oni bili ti koji su ugasili svetlo u "Čairu", Belgijanci su iskoristili priliku da se slade svojom pobedom. Kako i ne bi, kada su slavili protiv jedne od najvećih košarkaških nacija na svetu. Za nas je to samo slaba uteha dan nakon poraza...

"Posle otkazivanja prvog meča, vremena je bilo malo i morali smo da se 'prebacimo' vrlo brzo. Ali, energija je bila ista kao i juče. Ona je bila ključ. Cela grupa je išla do kraja i omogućila ovaj podvig", rekao je centar Manrese Ismael Beko.

Potom je dodao so na ranu srpskom timu rekavši da oni možda nemaju velike zvezde, ali da su igrali kao jedan.

"Bili smo odlični pojedinačno, a razmišljali smo kolektivno, čak i ako ne posedujemo igrače iz NBA i Evrolige", naveo je Beko i namignuo tom prilikom.

Reprezentativna košarka je sada gotova, i fokus je potpuno na NBA letnjoj ligi. Pogledajte ponudu na AdmiralBet!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke