Bes, tuga, očaj... Pljušte kritike, zna li Kokoškov šta mu je činiti? I ne samo on...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.07.2021.
22:24
Izvor: Sportske.net

Za ovo večeras nema opravdanja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije nećemo gledati na Olimpijskim igrama u Tokiju posle večerašnje očajne igre u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu protiv Italije. ''Azuri'' su trijumfovali rezultatom 102:95, pa će oni u grupu sa Nemačkom, Australijom i Nigerijom na Olimpijskim igrama.

Naš tim je od početka ovog turnira igrao loše u odbrani, selektor Kokoškov je bio svestan toga i za večerašnji meč je najavljivao ispravljanje grešaka u defanzivi, ali ne samo da to nismo videli, nego su Italijani kao od šale rešetali naš koš, iz svih pozicija. Nismo imali ni odbranu, ni šut, izuzev u par navrata tokom prvog poluvremena, uz veoma loš skok i previše izgubljenih lopti u napadu.

A tek ono što se dešavalo od početka treće četvrtine bio je totalni raspad sistema u igri našeg tima i već tada je bilo jasno da od preokreta nema ništa, jer su Italijani već otišli na 24 poena razlike...

Jeste Srbija imala kadrovskih problema uoči ovog turnira, nedostajali su nam najbolji igrači, Jokić i Bogdanović iz različitih razloga, imali smo i nekoliko povređenih, ali ni Italija nije igrala sa svojim najvećim adutima, pa je i pored toga u Beogradu ličila na pravi tim.

Zanimljivo je da Kokoškov nije imao nikakvih rešenja za Polonaru koga je ovog leta doveo u Fenerbahče, upravo ovaj igrač je večeras bio i najzaslužniji za veliku pobedu Italije.

U svakom slučaju, Kokoškov nije uradio ono zbog čega je doveden na klupu ''Orlova'' umesto Saše Đorđevića i jasno je da se očekuju velike promene u našoj košarci narednih dana, ali svakako da ima još odgovornih za ovaj debakl osim Kokoškova.

U prilogu su samo neke od brojnih reakcija ljubitelja košarke u Srbiji.


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke