Beverli nema dilemu: "Najjači u NBA ligi? Boban"

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 20.03.2023.
20:26
Izvor: Sportske.net

Možda Patrik Beverli nema dobru reputaciju kod mnogih igrača i ljubitelja NBA lige, ali prema Bobanu Marjanoviću ima puno poštovanja.

Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool
Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Povezane vesti

NBA veteran Patrik Beverli tvrdi u svom podkastu da je srpski centar neverovatno snažan i da izuzetno vodi računa o formi.

"Boban nema ni malo masti. Stavi 115kg na šipku ovog momenta i da diže kao od šale. On je možda najjači čovek u NBA", prokomentarisao je Beverli.

Prisetio se član Čikago Bulsa svetskog prvestva u Novom Sadu za juniore 2007. godine, kada je bio član reprezentacije koja je izgubila u finalu upravo od Srbije, čije je boje branio i Marjanović.

"Bio sam na prvoj godini koledža. Pozvan sam na probu za U19 reprezentaciju. Taj tim je išao u Srbiju, ne mogu da se setim imena grada. Nikolas Batum je igrao za Francusku, koja je igrača sa nama u grupu, pa se znamo još od tad. Protiv Srbije vidim ogromnog tipa. Nikad nisam video tolikog čoveka. Pozdravili smo se, uvek je bio fin. Još od 19. godine, sad imam 34. I dok sam igrao u Evropi smo se sretali, uvek pozdravljali,...Bobi je moj 'brat' ", ispričao je Beverli.

Beverli i Marjanović su igrali zajedno u Los Anđeles Klipersima u sezoni 2018/19.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.