Biti il' ne biti za Borac - Sve staje u jednu utakmicu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
10:43
Izvor: Beta

Čačani se bore za najvaćniju pobedu u sezoni.

Pedja Milosavljevic /Starsport
Pedja Milosavljevic /Starsport

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Borca Nemanja Todorović rekao je danas da cela sezona njegove ekipe u AdmiralBet ABA ligi staje u jedan meč - predstojeći protiv MZT-a - i dodao da veruje da je sve u njihovim rukama i da mogu do važne pobede pred svojim navijačima.

"Cela sezona staje u jednu utakmicu. Veliki pritisak je na nama, ali sigurno i na rivalu. Verujem da će MZT doći u Čačak sa motivom da pobedi. MZT je u odnosu na naš prvi okršaj promenio trenera i doveo nekoliko pojačanja. Dobio je novu energiju i nadu da može do opstanka", rekao je Todorović, prenosi klub.

Čačanski tim u prošlom kolu AdmiralBet ABA lige nije uspeo da iskoristi prvu meč loptu u borbi za opstanak pošto je poražen kod kuće od Mege, ali će u subotu imati drugu priliku - protiv skopskog MZT-a.

Pred 23. kolo regionalnog takmičenja, Borac ima pet pobeda i 17 poraza i pretposlednji je na tabeli, dok je MZT poslednji sa skorom 4/18.

"Čim smo završili meč sa Megom, odmah smo ga arhivirali, pa smo krenuli da se spremamo za MZT. Potrudićemo se da dođemo do najvažnije pobede", istakao je Todorović.

"Moramo ući maksimalno koncentrisano u duel, jer samo tako možemo da slavimo. Verujem da je sve u našim rukama, igramo kod kuće, pred svojim sugrađanima", dodao je on.

Iz čačanskog tima su saopštili da će ulaz na utakmicu između Borca i MZT-a biti besplatan.

"Želim da zahvalim publici što je došla u velikom broju protiv Mege i što nas je podržavala svih 40 minuta. Nadam se da će biti još više Čačana protiv MZT-a. Uz silno navijanje možemo do trijumfa i opstanka u AdmiralBet ABA ligi", rekao je Todorović.

Meč Borac - MZT na programu je u subotu od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke