Bivši Zvezdin plej pred dolazak u Beograd sa Zadrom: "Svašta se može dogoditi!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 10.02.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

U hrvatskom timu su optimisti.

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Košarkaši Zadra u nedelju od 19 sati u "Štark areni" gostuju Crvenoj zvezdi u meču 20. kola AdmiralBet ABA lige koji se igra u "Štark areni".

Gosti iz Hrvatske trenutno se nalaze na visokoj petoj poziciji sa skorom 11-8, dok je Zvezda lider na tabeli sa učinkom od 16 pobeda i tri neuspeha.

Trener Zadrana Danijel Jusup smatra da je Zvezda uz Partizan najteži mogući protivnik u AdmiralBet ABA ligi.

"Crvena zvezda je uz Partizan najteži mogući protivnik i to u gostima, dolazi nam dva dana nakon utakmice s Dinamom. Imamo minimalno vremena za pripremu utakmice, što znači da se spremamo kao i za svaku abaligašku ekipu. Idemo tamo u jednom dobrom raspoloženju, nadamo se da možemo odigrati dobru utakmicu, da vidimo gde smo u odnosu na jednu takvu kvalitetnu ekipu. Popunjeni su na svim pozicijama kvalitetnim igračima i na nama je da damo svoj maksimum”, rekao je Jusup.

Bivši junior Crvene zvezde Arijan Lakić koji sada brani boje Zadra nada se da gosti mogu do iznenađenja ukoliko odigraju na svom maksimalnom nivou.

"Igramo protiv ekipe koja je prva na tabeli, na njihovom terenu. Biće teško jer imaju 12 kvalitetnih igrača, moramo se dobro da se odmorimo, pripremimo i damo 100 odsto od sebe. Videćemo kakav će biti rezultat, ako damo 100 odsto od sebe, svašta se može dogoditi”, nada se Lakić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke