Bjelica "hvata gas" pred start sezone, nestvarni Kari je spreman

Autor: Nemanja Janošev
subota 16.10.2021.
08:15
Izvor: Sportske.net

Voriorsi se ne šale na pripremama.

 EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su Portland Trajlblejzerse sa 119:97 u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak sezone.

Ako se po jutru dan poznaje, onda će Voriorsi, baš kako je Stiv Ker nedavno rekao - pobeđivati u novoj sezoni. Maksimalan učinak u toku pripremnih utakmica sa pet pobeda iz isto toliko duela nagoveštava drugačije "ratnike" u odnosu na prethodne dve sezone.

Kada se na to doda željno iščekivani Klej Tompson, onda Stiv Ker i Stef Kari mogu da se nadaju borbi za plej-of, a tamo, ko preživi pričaće... No, protekle noći su srušili Trajlblejzerse bez Demijena Lilarda, ali sa Si-Džej Mekolumom koji je upisao 26 poena.

Međutim, neprikosnoven je bio Stef Kari, o čijim partijama će se, izvesno, tek pričati ove sezone. Proveo je pola sata u igri, ubacio 41 poen pogodivši sedam trojki iz duplo više pokušaja, a imao i devet skokova. Pripreme su, istina, ali impresivan je.

Bio je odličan i Nemanja Bjelica za 20 minuta u igri. Meč je završio kao treći najefikasniji igrač Voriorsa, ubacivši 12 poena, a dodao je i šest skokova.

Maveriksi su savladali aktuelnog šampiona sa 114:103 bez Luke Dončića, a Boban Marjanović je zabeležio osam poena i četiri skoka za 13 minuta.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke