Bobi i Teo i dalje gledaju, Kokoškov se "ubo na ružu"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.01.2019.
08:40
Izvor: Sportske.net

Naši bez šanse, Klipsi prekinuli seriju poraza, Feniks poklonio trijumf Minesoti...

AP Photo/Stacy Bengs
AP Photo/Stacy Bengs

Povezane vesti

Izgledalo je da Klipersi koji su u lošoj formi nemaju šta da traže u San Antoniju. Međutim, kada ne možeš puno da izgubiš, to može da bude pravi pristup.

Tobijas Haris je razbio favorizovanog domaćina, ubacio je 27 poena, imao po 9 skokova i asistencija, Klipsi su prekinuli seriju od pet poraza. Teksašani su napravili za svoje standarde ogromnih 18 grešaka, nisu pomogla ni 30 poena i 14 skokova Oldridža.

Odlična partija Patrika Beverlija, 18 poena, 12 skokova, 5 asistencija, Harel je u svom prvom startu ubacio 18 poena, Bobi i Teo ni sekundu na parketu.

Sansi su u trileru izgubili u Minesoti, Tauns im je ubacio 30 poena, Rouz je prvo promašenim slobodnim bacanjem dao šansu gostima, ali je onda pogodio u poslednjoj sekundi za pobedu. Bivši MVP je 29 od 31 poena postigao u nastavku. Feniks je imao vođstvo i napad u poslednjem minutu, ali je Tauns ukrao loptu Bukeru. Nakon toga su, kako rekosmo bacanje i koš 60 stotinki pre kraja zapečatili sudbinu Kokoškova i njegovog tima kome u ovakvim mečevima nedostaje iskustvo.

Indijana nije imala milosti protiv Šarlota, ponovo su stegli odbranu, bili na +19 na poluvremenu, posle je Oladipo ubacio u brzinu, završio sa 16 poena, Pejsersi su 16 pobeda iznad 50%, poslednji put takav skor imali su pre pet godina. U sjajnoj su formi, poslednja četiri meča dobili su dvocifrenom razlikom.

San Antonio - Lejkersi 95:103
Minesota - Feniks 116:114
Indijana - Šarlot 120:95

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 21.01.2019
09:46

Nek gledaju jos godinu dve pa u Evropu da se vrate u isti klub da izdominiraju u Evroligi.