Bobi: "Lakše se diše"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.09.2017.
22:44
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Boban Marjanović poručio je da se posle pobede nad Turskom lakše diše ali da je pred "Orlovima" i dalje težak posao.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je drugi trijumf na kontinentalnoj smotri i to u duelu sa domaćinom EuroBasketa.

"Orlovi" su u "Fenerbahče Areni" savladali Tursku rezultatom 80:74 i tako ostali u trci za prvo mesto na tabeli Grupe D.

"Mislim da je utakmicu prelomilo to što smo odigrali dobro na kraju. Rezultat je išao 'gore-dole', primili smo mnogo trojki, dali smo mnogo trojki, imali smo igrače koji su nas izvukli iz ovoga i zato sutra ulazimo rasterećenije u meč sa Velikom Britanijom. Lakše se diše, težak meč je za nama i idemo dalje", poručio je centar reprezentacije Srbije Boban Marjanović.

Košarkaš Detroita osvrnuo se i na sledeća dva meča koje će "Orlovi" odigrati u Grupi D.

"Velika Britanija i Belgija igraju fenomenalno i obe ekipe su fascinantne na terenu. Mislim da će biti teško, ostaje nam da radimo i budemo sve bolji i bolji", poručio je Marjanović.

Srbija sledeći meč igra u utorak od 16 časova protiv selekcije Velike Britanije, a poslednju utakmicu u grupi odigraće u četvrtak (7. septembar) protiv Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke