Bobi možda nije igrao, ali je ipak oduševio "Mamuze"

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.11.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac u poslednje vreme ne dobija toliko prilika kod Doka Riversa.

nba.com/spurs
nba.com/spurs

Povezane vesti

Boban Marjanović je na početku sezone dobio značajniju ulogu u redovima LA Klipersa nego što se to očekivalo.

Ubrzo je postao i startni centar, pružao je dobre partije, ali ga u poslednjih par utakmica nema na parketu, kao ni Miloša Teodosića.

Tako je bilo i sinoć, kada su u "Stejpls centru" gostovali San Antonio Sparsi, Klipsi su na kraju upisali i sedmi trijumf na svom parketu ove sezone, samo jedan poraz su doživeli kod kuće.

Boban Marjanović je tako imao priliku da se susretne sa bivšim saigračima, ali i bivšim trenerom, kako je svoju NBA karijeru počeo upravo među "Mamuzama".

Bobi je oduševio svoje bivše kolege, tako što ih je posetio u svlačionici, a par lepih reči o srpskom centru prozborio je i legendarni Greg Popovič, koji je kao što smo i napisali prvi ukazao šansu Marjanoviću u najjačoj ligi sveta.

"On je divno ljudsko biće. I, kada je naspram vašeg tima na parketu, stvarno ume da vam donese probleme. Drago mi je što dobija sve bolju minutažu, to je stvarno dobro za njega", izjavio je Popovič.

Marjanović je iskoristio priliku da se pre meča i slika sa pojedinim navijačima Sparsa, što je osvanulo i na zvaničnom "Tviter" nalogu NBA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke