Bobi stigao u 'Fili', ovo je poruka navijačima!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.02.2019.
22:37
Izvor: Sportske.net

Srpski centar prirastao je za srce navijačima San Antonija i LA Klipersa, a večeras se prvi put obratio pristalicama Filadelfije.

Screenshot/twitter.com/sixers
Screenshot/twitter.com/sixers

Povezane vesti

Dojučerašnji član Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović preselio se u Filadelfiju i već danas zadužio opremu novog kluba.

Bobi je među Sikserse stigao u sklopu velikog trejda između 'Filija' i Klipersa, a zajedno sa njim iz "El-Eja" su došli još Tobijas Haris i Majk Skot.

U prvom obraćanju navijačima Filadelfije Bobi je bio kratak i jasan.

"Ja sam Boban, stigao sam u 'Fili' i jedva čekam da vas vidim na utakmici. Idemo!", poručio je srpski centar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 08.02.2019
00:12

Ako je istina ono sto se suska i Ves Metjus u bude doveden u FIladelfiji, oni ce biti apsolutni pobednici sto se tice finisa "prelaznog roka" u NBA.
Petorka: Simons, Redik, Butler, Haris, Embid, ili Simons, Butler, Enis, Haris, Embid je druga najjaca u NBA (po meni mogu lagano da se "pobiju" i sa GS), a kad dodas kupu sa Metjusom, Redikom, ili Enisom, Majk Skotom, Mekkonel, Marjanovic, Simons iz Orlanda, Bolden, Korkmaz,...

avatar
RIP-chechk
Friday, 08.02.2019
01:17

Toronto ima isto jak tim na istoku, ali nema sanse sa GSV da se iko nadmece. Mozda ih dobije neku utakmicu, ali nema sanse. Prevelika je razlika.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 08.02.2019
18:36

Ako cemo iskreno, najvise sanse da izbaci GSW ima Hjuston i to pod uslovom da ih krenu trojke. Ja drugacije ne vidim nacin da se izbaci GSW. Ovo "pokolje" sam napisao da ne verujem da ce biti "metla" u eventualnom finalu izmedju ove dve ekipe, ko prosle godine.

avatar
biTan
Friday, 08.02.2019
01:33

Dobri su ali ni klupa nije toliko vazna,obicno drugu petorku cine igraci sa slicnim kvalitetima,seti se samo kako je Lenard sam u SA gazio GS,kad se on povredi GS lagano prodje. Ne bih otpisivao Toronto,Lowry,Lenard,ibaka,Gasol su stvarno opaka cetvorka i to u oba pravca,odbrana i napad,a to je kljuc za titulu. Konacno posle nekoliko sezona imamo zanimljiv istok,tu su Boston i Milvoki,polufinala konferencija ce da budu fantazija,ima da prsti ...