Bobijevo buđenje, Jokić ne promašuje, "Beli" osetio kandže "Grizlija"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.10.2015.
09:17
Izvor: Sportske.net

Marjanović dobija priliku na kašičicu, ali je noćas nagovestio koliko može. Jokić igra fantastično, "profesor" Bjelica osetio odbranu Memfisa!

BETA/AP Photo/Darren Abate
BETA/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Bjelica i njegov tim su osetili šta znači najbolja odbrana lige.

Memfis je Minesotu spustio na svega 68 poena. Kurtni Li je predvodio nemilosrdne "Grizlije", srpski igrač je dobio samo 11 minuta i ubacio jednu trojku. Izgubio je tri lopte.

Denver je poražen od Oklahome u svom šestom meču predsezone. Kevin Durant je ubacio 23 poena, dok je Nikola Jokić bio ponovo jedan od najefikasnijih u ekipi, 11 poena, i ponovo odličan šut 5 od 6. Imao je četiri skoka i rampu. Lavernj je uz 7 poena, uhvatio 5 lopti.

U Teksasu je LaMarkus Oldridž debitovao pred domaćom publikom, Sparsi su savladali Detroit, doskorašnji igrač Portlanda nije blistao, šut 4 od 14, ukupno 9 poena. Bobi Marjanović solidan za 8 minuta, imao je 4 poena, iz isto toliko šuteva, 5 skokova i 2 blokade. Sve bolje igra, i brojevi će biti bolji kad dobije veću minutažu, na parketu je bio 8 i po minuta.

U ostalim mečevima, Portland je savladao Jutu nakon produžetaka, dok je Klivlend izgubio i šesti meč u predsezoni, dobio ih je Toronto. Na parketu se prvi put pojavio od prošlog šampionata Kevin Lov, ubacio 6 poena, nije bilo Lebrona i Irvinga, Džejms verovatno neće ni igrati do početka šampionata.

Netsi su dobili u tesnoj završnici Filadelfiju, Bruk Lopez je dominirao pod koševima sa 24 poena i 9 skokova.

Majami je slavio protiv Atlante, Kris Boš je ubacio 14 poena i imao 3 skoka, Dragić još nije u formi, 5 poena, mada nije ni forsirao.

Rezultati:

Portland - Juta 116:111 pr.
Oklahoma - Denver 111:98
Atlanta - Majami 92:101
Memfis - Minesota 90:63
Toronto - Klivlend 87:81
San Antonio - Detroit 96:92
Bruklin - Filadelfija 92:91

Jeste li videli Bobijevo zakucavanje, noćas 4 poena, 5 skokova, 2 blokade za 8 minuta!

Posted by NBA Srbija - NBA Serbia on Monday, 19 October 2015

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ristic Goran
Monday, 19.10.2015
13:33

Bobiju treba podrška i pozitivna trema a to će dobiti kod Grega,Bjelica je ostvaren i inteligentni igrač a Jokić će biti najbolji igrač evrope za 5 godina,ZAPAMTITE !!!!!!