Bogat izbor za Milutinova - Čije će specijalitete jesti srpski centar?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.05.2022.
20:09
Izvor: Sportske.net

Sprema se odlazak?

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Srpski centar iz redova moskovskog CSKA Nikola Milutinov napustiće taj klub u slučaju da oni izostanu iz Evrolige naredne sezone.

Ukoliko se politička situacija ne popravi, postoji pojazan u redovima CSKA da će klub biti lišen učešća u idućoj kampanji Evrolige. O tome tek treba da se raspravlja i u nadolazećim sedmicama će se znati epilog kako bi takmičenje moglo da se formira.

Toko Šengelija i Danijel Heket su, po početku rata, momentalno napustili CSKA, a ukoliko Evrolige za ovaj tim ne bude, nastaviće da se osipaju. Iako Nikola Milutinov ima još godinu dana ugovora sa "armejcima", razmatra druge opcije i interesovanja za sjajnog centra ne manjka.

Pisali smo već da je Virtus iz Bolonje ozbiljan takmac za njegov potpis, a tu su se pojavila imena i njegovog bivšeg kluba Olimpijakosa, kao i Fenerbahčea.

Grčki klub sa sezonom koju imaju uz sebe žele još ambiciozniji projekat u narednoj, te da titulu Evrolige vrate u Pirej dok Fenerbahče ostaje bez Jana Veselija i neophodno im je pojačanje u centarskoj liniji i to što kvalitetnije kako se razočaranja ne bi nastavila.

Tri primamljive ponude i tri, svaka na svoju stranu, egzotične lokacije za Milutinova koji ove sezone ima 11.4 poena i osam skokova u proseku u VTB ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke