Bogdan Bogdanović o Partizanu: "Sećam se obećanja, vratiću se!"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 23.08.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Uskoro počinje njegov kamp.

AP Photo/John Bazemore
AP Photo/John Bazemore

Povezane vesti

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović govorio je uoči početka "BB kampa" u Beogradu da planira svoj povratak u Partizan jednog dana.

Na košarkaškim telerima na Kalemegdanu i u klubu Dinamik, polaznici kampa moći će da uče od najboljih između 27. i 29. avgusta. Tim povodom, Bogdan Bogdanović našao se pred novinarima i govorio o pojedinim temama poput izostanka Srbije sa Olimpijskih igara u Tokiju.

"Teže je bilo gledati kvalifikacije. Na Olimpijske igre smo već morali da nađemo za koga da navijamo. Drago mi je da su neki sunarodnici došli do ciljeva. Ostaje žal sto se nismo kvalifikovali. Otići na OI je nešto najteže. To je prošlost, fokusiramo se na dalje. Pariz je za tri godine", rekao je Bogdanović.

U Partizan se vratio njegov bivši trener Željko Obradović. I sam Bogdan je pre nekoliko dana bio na treningu svog nekadašnjeg kluba, a kada može da se očekuje ispunjenje njegovog povratka?

"Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi prema Partizanu. Sećam se obećanja i držim ga se, videćemo kad će biti. Još sam pod ugovorom. Uvek imam velika očekivanja od Zeljka. Otišao sam iz Partizana da bih otišao na viši nivo. Verujem u njega, igrači će se adaptirati", naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke