Bogdan kasno proradio, Jokić u "čizmi", Lebron pokazao ko je "tata"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.12.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net

Kingsi iskopali preveliku rupu, Srbin ih vratio u meč, ali na kraju ostali praznih šaka. Denver dobio, Bobi na parketu umesto Dramonda...

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Nakon teške pobede u Čikagu, Sakramento je ostao bez daha protiv Baksa. Ponovo je odlično odigrao Zek Renfolf sa 22 poena, Bogdanović je ubacio 9, ali nova velika partija Adetokumba je bila odlučujuća. Grk je uz 33 poena, imao 13 skokova i 5 asistencija, Baksi su stvorili veliku prednost, gosti se vratili Bogdanovom trojkom na jedan posed u finišu, zatim je Srbin izveo dva bacanja, pa se ušlo u neizvesnu završnicu. Ipak, sledeća četiri poena dao je domaćin, i to je bio kraj nade gostiju iz Kalifornije. Jednostavno, odigrali su loše veći deo meča, nisu uspeli da se izvade do kraja.



Pelikansi su bez Entonija Dejvisa iznenadili Portland, Kazins je ubacio 38 poena, Nurkić osam na drugoj strani, uz ne baš dobar šut. U trećoj četvrtini su gosti ubacili 38 poena, svoj rekord ove sezone. Zanimljivo Blejzersi koji su poznati kao "domaća" ekipa, imaju skor 7-6 ove sezone u svom "Moda Centru", svakako su očekivali više.

Denveru nije bio potreban Nikola Jokić protiv Lejkersa, Džamal Marej i klupa su odradili odličan posao, u finišu se razigrao Vil Barton pa je domaćin prelomio meč. Jokić će propustiti nekoliko mečeva, nosi ortopedsku čizmu, nema ni Milsapa koji je duže odsutan, ali Vilson Čendler se vraća u tim u ponedeljak.

Boban Marjanović je ponovo dobio pet minuta u porazu Pistonsa u Filadelfiji, ubacio je 6 poena, imao 2 skoka, Embid je vodio Sikserse do pobede sa 25 poena i 10 skokova. On je uspeo da iznudi šesti faul Dramonda, a onda mu je pokazao put u svlačionicu i mahao. "Proces" nije baš u dobrim odnosima sa Dreom, ali ove sezone vodio 2:0 protiv rivala, Siksersi su slavili na startu sezone u Detroitu.

Lebron Džejms je sa 34 poena i 12 asistencija vodio Klivlend do nove pobede. U poslednjih osamdeset sekundi sam je rešio sa sedam poena meč protiv "Grizlija", ovo je 11. pobeda u nizu za njegov tim. Tajrek Evans je ubacio 31 poen za goste, ali njihova loša serija se nastavlja, iako su odigrali dobar meč, jednostavno, naleteli su na prejakog rivala, ili bolje da kažemo prejakog igrača, Lebron je postigao poslednjih 13 poena za svoj tim.

U matine terminu Boston je dobio Sanse, Klipersi su nastavili da posrću, Atlanta je odnela pobedu iz Bruklina.

Bruklin - Atlanta 102:114
Dalas - LA Klipers 108:82
Boston - Feniks 116:111
Portland - Nju Orleans 116:123
Denver - LA Lejkers 115:100
Milvoki - Sakramento 109:104
Filadelfija - Detroit 108:103
Klivlend - Memfis 116:111

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke