Bogdan nam zagolicao maštu, može li ipak na EP?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.07.2022.
14:43
Izvor: Sportske.net

Najnoviji snimak koji je objavila Atlanta daje nam nadu, iako smo svesni da su šanse minimalne.

AP Photo/Darron Cummings
AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Verovali smo da će Bogdan Bogdanović uz Nikolu Jokića biti najjači adut reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu krajem leta, ali po završetku prethodne sezone stigla je vest da će Bogdan morati na operaciju kolena i da od njegovog nastupa na EP nema ništa.

Takva procena je kasnije potvrđena objavljivanjem spiska igrača na koje selektor Svetislav Pešić računa za Evropsko prvenstvo, a na tom spisku nema Bogdanovićevog imena.

Ali, ovog vikenda ima i dobrih vesti iz Atlante koja je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavila da Bogdan već vredno radi na treninzima u teretani, što bi trebalo da znači da oporavak protiče možda i bolje nego što se očekivalo.

Do početka Evropskog prvenstva ostalo je još nešto više od mesec dana, otprilike pet nedelja, pa se postavlja pitanje da li bi Bogdan do tada mogao da bude potpuno spreman i da li bi selektor Pešić mogai naknadno da ga uvrsti na spisak.

Svi bismo to voleli, Bogdan pre svih, ali pita se i Atlanta i zaista je teško očekivati da bi Houksi rizikovali da puste jednog od svojih najboljih igrača u reprezentaciju odmah posle oporavka od povrede...

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke