Bogdan rezervisan u raspucanoj Atlanti, Jang isključen!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2023.
00:29
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda Houksa, mnogo razigranih igrača.

Beta/AP Photo/Hakim Wright Sr.
Beta/AP Photo/Hakim Wright Sr.

Povezane vesti

Noćašnji program u NBA ligi počeo je duelom u Atlanti, gde su Houksi pred svojim navijačima savladali Indijana Pejserse rezultatom 143:130.

Bio je ovo rezultatski ravnopravan duel sve do finiša treće četvrtine, kada je Atlanta uspela da se odvoji na sedam poena razlike, a u poslednjoj deonici je tu razliku dodatno uvećala i na kraju ubedljivo trijumfovala.

Atlanta se ovom pobedom učvrstila na osmom mestu Istočne konferencije sa po 37 pobeda i poraza i gotovo sigurno će igrati u plej-inu, a Pejsersi su pretrpeli četvrti poraz u poslednjih pet mečeva, nalaze se na 12. mestu Istoka sa skorom 33-42.

Džon Kolins je sa 21 poenom bio najefikasniji večeras u ekipi Atlante, Marej ga je pratio sa 20 poena i 12 asistencija, a u skoku je dominirao Klint Kapela, koji je imao 17 uhvaćenih lopti, uz isto toliko poena. Meč je obeležilo i isključenje Trea Janga koji je nervozno bacio loptu ka sudiji posle jedne odluke koja mu se nije dopala. Do tog trenutka zabeležio je 14 poena.

Inače, Atlanta je imala ukupno osmoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, a naš Bogdan Bogdanović nije forsirao šut. On je za skoro 32 minuta u igri upisao 9 poena, 4 skoka i jednu asistenciju.

Kod gostiju najbolji Nigerijac Nvora sa 33 poena, a odličan je bio i Halibarton sa 19 poena i 13 asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke