Bogdan sjajan protiv Seltiksa!

Autor: Boris Jovanović
petak 29.03.2024.
07:56
Izvor: Sportske.net

Favoriti pali na gostovanjima

AP Photo/John Bazemore
AP Photo/John Bazemore

Povezane vesti

Velika partija Dežonte Mareja, uništio je noćas najbolji tim lige. Posle produžetka Seltiksi su pali u Atlanti, Marej je ubacio 44 poena, 11 u produžetku, pa su Houksi drugi put za četiri dana tukli Boston. Ovo bi mogao da bude i uvod u meč prve runde plej-ofa, ali je to na dugom štapu, Atlanta je deseta, morala bi da prođe plej-in.

Bogdanović je ugradio u pobedu 24 poena, sedam skokova, pet asistencija, igrao je više od 43 minuta, na drugoj strani Tejtum 31 poen, Braun 21, Porzingis 20. 

Srbin je pogodio trojku za produžetak.

U drugom meču večeri, Milvoki je pao u Lujzijani. Odlučila je penal završnica, Zajon je realizovao pet od šest slobodnih bacanja u finišu i prelomio meč. On je završio sa 28 poena, Pelikansi su vodili tokom većeg dela meča, bilo na +18, ali su se Baksi vratili trojkom Lilarda u utakmicu nekih pet minuta pre kraja. Ipak, domaćin je smogao snage u pored šuta ispod 40% da dobije. Odličan MekKolum, spiritualni lider tima je ubacio 25 poena, Valančijunas sa 17 koševa i 10 skokova napravio 32. dabl-dabl u sezoni, ali prvi u poslednjih desetak mečeva. Janis na drugoj strani 35 poena, 14 skokova, Vilijamson koji ga je čuvao nazvao je Grka mašinom. U jednom trenutku na kraju treće četvrtine, Adetokumbo je ubacio 20 poena u nizu za svoj tim! Novi derbi za Pelikanse za vikend, sutra u grad stiže lider, Boston.

Atlanta - Boston 123:122 pr.
Nju Orleans - Milvoki 107:100

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke