Bogdan zna lek za ranjene ''Orlove''!

Autor: Beta Beta
nedelja 20.09.2015.
17:56
Izvor: Beta

Šta je, tu je, reprezentacija Srbije se sa Evropskog prvenstva vraća bez medalje, a posle današnjeg meča sa Francuzima, Bogdan Bogdanović naglasio da bi plasman u Rio sledećeg leta doprineo da se ovaj neuspeh brzo zaboravi.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović rekao je danas da je nacionalna selekcija napravila veliki rezultat osvajanjem četvrtog mesta na Evropskom prvenstvu, ali da žali što nije osvojena medalja.

"Preponosan sam na saigrače, nikad nije bila bolja atmosfera u ekipi. Desilo se ovo na kraju, nismo tako hteli, hteli smo da odemo s medaljom. Bilo je izuzetno teško igrati protiv Francuza na njihovom terenu. Još jednom bih čestitao saigračima na borbi. Veliki rezultat smo napravili, ali ostaje žal za medaljom", rekao je Bogdanović novinarima u Lilu.

Košarkaška reprezentacija Srbije je do polufinala šampionata Evrope stigla bez poraza, potom je izgubila od Litvanije, a danas nije uspela da osvoji bronzanu medalju. U utakmici za treće mesto slavila je selekcija Francuske, i dalje aktuelni prvak Evrope, sa 81:68.

"Sve je išlo kako treba, a onda ta Litvanija... Nismo spavali dve noći posle toga. Stvarno je teško, ne mogu da vam opišem rečima. Sve je bilo super do polufinala, posle te utakmice...

I dalje smo mi odlični prijatelji i dalje je odlična atmosfera u svlačionici, ali nismo uspeli da ostvarimo taj glavni cilj, plasman u Rio, a potom ni tu medalju da uzmemo, za našu čast"
, naveo je Bogdanović.

Sa Evropskog prvenstva plasman u Rio su obezbedili samo finalisti, reprezentacije Španije i Litvanije, dok će Srbija svoju vizu za Olimpijske igre pokušati da obezbedi preko kvalifikacija.

"Ako se izbori taj Rio i ako se tamo napravi neki rezultat, ovo će brzo zaboraviti i nama će biti lakše", dodao je Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Sunday, 20.09.2015
18:45

тренирај богдане,тренирај...батали шутирање преко метли на тренингу,мораш схватити да ниси пао с марса и да противник и судије треба да ти се покоравају,буди психички стабилан за тешке и неизвесне утакмице,радом и знојем ћеш доћи до циља,а не талентом

avatar
MesQueUnClub10
Sunday, 20.09.2015
21:26

Dobro si mu reko,jos kad bi mogao da procita ovo...