Bogdanova Atlanta opet poražena u Bruklinu, nezadrživi Bridžis!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2024.
23:37
Izvor: Sportske.net

Drugi poraz u dva dana na istom mestu.

Beta/AP Photo/Noah K. Murray
Beta/AP Photo/Noah K. Murray

Povezane vesti

Večerašnji program u NBA ligi počeo je utakmicom u Bruklinu, gde su domaći Netsi drugi put u dva dna savladali Atlanta Hokse. Ovoga puta bilo je nešto manje ubedljiv, na kraju 114:102 za Bruklin Netse.

Bio je to duel direktnih rivala za plasman u plej-in, Atlanta i dalje drži to deseto mesto u Istočnoj konferenciji, ali Bruklin sada ima samo dve pobede manje.

Bez svog najboljeg igrača Trea Janga koji je zbog povrede propustio četvrti meč zaredom, Atlanta ni večeras nije bila kadra da meč učini rezultatski neizvesnim.

Gosti su nešto bolji utisak ostavili u prvom poluvremenu, ali u trećem kvartalu su napadački posustali, Bruklin je predvođen raspoloženim Mikalom Bridžisom to iskoristio i napravio seriju 15:2. Ubrzo je domaćin stekao dvocifrenu prednost koju je zadržao do kraja.

Bridžis je bio ubedljivo najefikasniji akter meča sa 38 poena i pet skokova, a pratio ga je Džonson sa 23 poena i 5 skokova. Šruder je upisao 14 poena i 8 asistencija, a Klakston 12 poena i 13 skokova.

U ekipi Atlante istakli su se Bej sa 23 poena i Marej sa 20 poena i 11 asistencija, a naš Bogdan Bogdanović je meč završio sa 13 poena i 6 skokova (1/5 za dva i 3/8 za tri).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke