Bogdanović o Mundobasketu: "Moj nastup nikada nije upitan!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 05.04.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Bogdan poslao jasnu poruku!

AP Photo/Mark J. Terrill
AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Košarkaši Atlanta Houksa noćas su ostvarili jednu od najvažnijih pobeda u sezoni. Oni su slavili protiv Čikago Bulsa sa 123:105, a blistao je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je ubacio 26 poena.

Nakon utakmica Bogdanović je razgovarao za RTS i na početku se osvrnuo na samu utakmicu protiv Čikaga.

"Bitno je samo da smo pobedili. U nedostatku nekoliko igrača, iskočili smo iz drugog plana i iskrostitli priliku da odigrmao kako treba", rekao je Bogdanović.

Atlanti je pobeda protiv Čikaga bila neophodna kako bi se plasirala u plej-in. Veliki pritisak bio je na leđima igrača Houksa, ali im to nije smetalo da pruže sjajnu partiju i stignu do trijumfa.

"Uvek je pritisak dobar. Ako je prava ekipa mi to iskoristimo da se ujedinimo", jasan je Bogdanović, koji je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor sa Atlantom.

"Drago mi je da sam potpisao ugovor. Idemo dalje", kratko je prokomentarisao Bogdan.

Najvažnija tema bio je Bogdanovićev sastanak sa selektorom Svetislavom Pešićem pre utakmice u Čikagu, a Bogdan je potvrdio da će sigurno igrati na Mundobasketu ove godine.

"Pričali smo, razgovarali. Samo da me zdravlje posluži, moj nastup nikad nije upitan", oduševio je Bogdanović.

Na kraju je naš as govorio o sezoni u Atlanti.

"Ne mogu da kažem da sam zadovoljan sa svime, ali mi je drago da sam se vratio na teren i da nemam probleme. Prošle godine sam imao probleme, igrao sa tabletama da bih bio na svom nivou. Drago mi je da sam izgurao to. Bilo je teško, pogotovo mentalno, ali sada je to iza mene i idemo dalje", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke